Behandelingen

Behandelingen

Klik Hier

Onderzoeken

Onderzoeken

Klik Hier

Ziektebeelden

Ziektebeelden

Klik Hier
5,0
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 12 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Op zoek naar de oorzaak, concreet en integraal!

Rated 5 out of 5
02/02/2023

Meedenkend en op zoek naar de oorzaak van klachten. Integrale behandeling (consult, onderzoek en supplementen plus leefstijl/dieet advies). Erg fijn vind ik en ik ben erg dankbaar dat Beter Kliniek op mijn pad is gekomen.

Jana

Grote kennis, luisterend oor, sterke adviezen

Rated 5 out of 5
02/02/2023

Voel me gezien en gehoord en ben iedere keer onder de indruk van de enorme kennis van An. Wat er uit de meridiaan-analyse komt, is iedere keer enorm treffend en waardevol.

Wanda Sluyter

professioneel team met allround kennis

Rated 5 out of 5
30/01/2023

Michael weet waar hij over praat en komt met oplossingen

Peter

Slapeloosheid

Rated 5 out of 5
29/01/2023

Beter inzicht gekregen over mijn klachten en slapeloosheid zo goed als opgelost met de juiste medicatie

Francy Pennings

Veel kennis en empathie

Rated 5 out of 5
28/01/2023

Niet alleen de klacht maar de hele mens wordt door Michael van Gils onder de loep genomen. Voel me gehoord.

Elly de Jong

Goede en leuke club

Rated 5 out of 5
28/01/2023

Ik ben erg onder de indruk van de brede holistische kennis van An. Precies waar ik naar op zoek was. Kom er graag.

Eric

Professioneel en integer

Rated 5 out of 5
27/01/2023

Dit is een hele fijne kliniek en ik word hier altijd professioneel en goed behandeld. Je voelt ook dat het oprecht en integer eraan toe gaat en niet om de pecunia’s draait maar men jou echt wil helpen. Dankzij deze kliniek heb ik een aantal zeer belangrijke inzichten gehad over mijn gezondheid. Zonder deze inzichten had ik nu nog steeds ziek geweest en eigenlijk geen leven gehad. Ik had hele vreemde vermoeidheidsklachten die niemand begreep of kon oplossen. Sommigen zeiden dat het tussen de oren zat maar dat bleek allemaal wel een reden te hebben en Beter Kliniek heeft me geholpen de problematiek te doorgronden. Ik ben dan ook erg dankbaar voor de orthomoleculaire wetenschap en de manier waarop Beter Kliniek deze kennis aanbiedt aan onze regio. Ik zou hier zeker mensen naartoe verwijzen omdat ik weet dat zij in goede handen zijn en er netjes behandeld worden.

van der Aa

Goede beoordeling klachtessentie

Rated 5 out of 5
27/01/2023

Ik kwam bij An van Veen en zij luisterde eerst heel goed naar mijn klachtenverhaal. Daarna deed zij metingen door mijn meridiaansysteem en om te checken waar de klachten begonnen.

Daaruit kwamen adviezen voort van suppletie en homeopathische medicijnen waardoor ik nu, na ruim twee maanden, veel fitter ben, en mijn klachten steek zijn afgenomen.

Ik heb heel veel vertrouwen in de kracht van integrale geneeskunst en voel me gezien en geholpen!

Martine Meursing

Beste kliniek

Rated 5 out of 5
27/01/2023

Echt de beste arts. Niemand kon mij helpen. Tot ik bij Michael van Gils terechtkwam. Ik ben bijna van al mijn klachten af (Reeds bezig). Een aanrader!!🥰

Cherilyn

uitstekend

Rated 5 out of 5
27/01/2023

zeer goed

robert alflen

Disclaimer informatie op de BeterKliniek website

Alle informatie die beschikbaar is op de website is uitsluitend informatief bedoeld. Aan deze informatie kunnen geen rechten en/of medische claims worden ontleend. BeterKliniek streeft ernaar om een zo actueel mogelijke website aan te bieden. Mocht de informatie ondanks de inspanningen van de redactie van BeterKliniek onvolledig en/of onjuist zijn of (tijdelijk) niet beschikbaar zijn, dan kunnen daar geen rechten aan worden ontleend. BeterKliniek is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade als gevolg van enig gebrek in de juistheid, volledigheid of beschikbaarheid van de website en/of de informatie daarop. BeterKliniek is ook niet aansprakelijk voor informatie van derden of websites van derden die niet door BeterKliniek worden beheerd, maar waarnaar op de website van BeterKliniek wordt verwezen via hyperlinks. Lees verder……

Verslaving in een bedrijf

Wanneer een werkgever wordt geconfronteerd met verslavingsproblematiek op het werk is dat heel vervelend. Ook voor de medewerker is dat vervelend. Belangrijk is om eens

Lees verder »