Beter Brein Protocol: Infuus NAD+

Het Beter Brein Protocol bevrijdt u van de cravings van verslavingen, alcoholisme, van een posttraumatische stressstoornis, van chronische of acute stress, vermoeidheid, brainfog, concentratiestoornissen en van depressies of angststoornissen. 

Het Beter Brein Protocol van BeterKliniek is een klinisch bewezen manier om deze aandoeningen te overwinnen, zonder de slopende ontwenningsverschijnselen, de onophoudelijke craving of zucht of de ellenlange therapeutische behandelingstrajecten. 

Infuus NAD+

Sinds kort kunnen we in BeterKliniek NAD+ (Nicotinamide Adenine Dinucleotide ) intraveneus toedienen. Intraveneuze toediening wordt gedaan via een infuus, waardoor de concentratie NAD+ in het bloed op een veilige en effectieve manier wordt verhoogd.

Vooraanstaande universiteiten hebben onderzoek verricht naar NAD+ als een potentiële therapie voor (leeftijd gerelateerde) degeneratieve ziekten. Substantieel en overtuigend onderzoek toont aan dat NAD+: een unieke mogelijkheid bezit om weefsels te beschermen, DNA-herstel kan bewerkstelligen en de cellen verjongt.

Het is al langer bekend dat NAD+ een belangrijke rol speelt bij de overdracht van energie – die vrijkomt uit glucose en vetzuren – naar de mitochondriën, zodat het kan worden omgezet in cellulaire energie. Zonder voldoende NAD+ zal de energieoverdracht in de cellen sterk verminderen, waardoor het verouderingsproces vanwege mitochondriale disfunctie zal worden versneld.

Hoe werken de hersenen?

Tijdens de behandeling zullen de neurotransmitters zich gaan herstellen en ook de receptor gevoeligheid zal toenemen. Hierdoor kunnen neurotransmitters beter worden opgenomen in de cel. Een gevoel van scherpte, helderheid, en een verbeterde gemoedstoestand worden dan ervaren. Maar door dit proces kunnen ook de onderliggende negatieve, onderdrukte emoties gemakkelijker naar boven komen. 

Neurotransmitters en receptoren

Voor elk type neurotransmitter, heeft het ontvangende neuron specifieke receptoren op het oppervlak. Als de moleculen van neurotransmitters zich binden aan een receptor, veroorzaakt dit een elektrische activiteit in de receptor van het neuron. Het ontvangende neuron laat dan de neurotransmitter moleculen vrij, zodat het versturende neuron hen terug kan absorberen uit de synaps, in een proces genaamd heropname. Door dit proces wordt de communicatiecyclus voltooid.

Beschadigde receptoren

Als de receptoren op de neuronen beschadigd zijn, kunnen de neurotransmitters zich niet meer binden aan de receptoren. Zo vindt er geen correcte communicatie meer plaats in de hersenen. Hierdoor worden bepaalde zeer belangrijke stoffen niet meer aangemaakt, en loopt eigenlijk het volledige onderhoud van het lichaam en de hersenen uit de hand. De neuronen blijven bv. maar signaaltjes uitsturen, dat ze bepaalde stoffen nodig hebben. Het lichaam begint dan te vragen naar alcohol, drugs of voeding.

Afkicken zonder ontwenning
Met onze NAD+ behandeling kunnen we mensen helpen, die lijden aan alcoholisme en andere verslavingen. Onze protocollen zijn effectief en stellen mensen in staat om zonder ontwenningsverschijnselen van verslavende middelen af te komen. Dit doordat NAD+ een ontgiftende (= detox) lichaamseigen stof is, die zorgt voor het herstel van de hersenen en van de receptoren in de hersenen. Aan het einde van de behandeling geeft 90% van de patiënten aan geen craving meer te hebben.
PTSS, chronische stress en angststoornissen
Mensen met PTSS komen vaak in een neerwaartse spiraal terecht. Dit is goed vergelijkbaar met de neerwaartse spiraal van verslavingen. Net als bij verslavingen, zijn bij PTSS, chronische stress en angststoornissen de endorfine-receptoren op de neuronen in de hersenen beschadigd. Bij de één resulteert dit in verslavingen, bij de ander ontstaan verschijnselen die bij de posttraumatische stressstoornis of bij angststoornissen horen. Of beschadiging aan receptoren zich uit in verslaving, in PTSS of andere stoornissen, is mede afhankelijk van genetische aanleg en omgevingsfactoren.
Stressverlichting
Chronische stress is de onderliggende oorzaak van vele degeneratieve ziekten in ons land zoals hoge bloeddruk, hartproblemen, kanker, diabetes, artritis en nog veel meer. Stress is van origine bedoeld om ons uit levensbedreigende situaties te kunnen redden. Maar chronische aanhoudende stress zorgt ervoor dat ons lichaam ziek wordt. Symptomen zoals depressie en angst- en paniekstoornissen worden door chronische stress ontwikkeld. Hierdoor komen we in de negatieve spiraal naar beneden terecht. 
Gevolgen langdurige stress, drugs en alcohol
Dit kan bijvoorbeeld omvatten: werkeloosheid, dakloosheid, depressie, verslavingen en zelfs zelfmoord. Bij zowel verslavingen als depressie, angststoornissen of PTSS, zien we vaak een voortdurende neergaande spiraal. Het protocol herstelt de neurotransmitter balans in getraumatiseerde personen. De behandeling kent een 97,5% patiënttevredenheid (Amerikaans klinisch onderzoek) en 90% van de patiënten heeft zelfs de ergste PTSS overwonnen met dit protocol.
Opzet van het Beter Brein Protocol
De behandeling herstelt de balans in de chemische signaalstofjes, de neurotransmitters, in de hersenen. Centraal in de behandeling is het gebruik van het klinisch bewezen middel NAD+, wat intraveneus wordt toegediend. Het Beter Brein Protocol geeft het brein de voedingstoffen die het nodig heeft om de chronische stresscyclus te doorbreken en het stress regulatie systeem te herstellen. Wanneer het brein is hersteld kan het terugkeren naar zijn belangrijkste taak: als controlecentrum te fungeren voor het herstel van het lichaam. Stress gerelateerde aandoeningen kunnen doorgaans in zes dagen worden behandeld. Hierbij wordt het Beter Brein Protocol toegepast, met daarbij essentiële nutriënten en soms medicatie die gericht zijn op het herstel van het endorfine en endocannabinoïde (epi-genetica) systeem. Het programma wordt aangestuurd door een team van deskundigen met uiteenlopende disciplines: een arts, verpleegkundigen, een orthomoleculair therapeut en een Patient Coaching Progress Programme specialist. 
Wat is NAD+
NAD+ is een co-enzym van Niacine. Het is de belangrijkste brandstof voor het maken van energie in elke cel van het lichaam. Onderzoek in 1960 toonde de effectiviteit van dit middel aan bij het ontgiften van patiënten van alcohol, opiaten, pijnstillers, e.d. NAD-tekort in de cellen van de hersenen leidt tot symptomen zoals prikkelbaarheid, geheugen- en concentratieproblemen, depressie, apathie, verhoogde angst en paniek en toegenomen craving naar alcohol, suiker of nicotine. Het Beter Brein Protocol herstelt de continue aanvoer van natuurlijke NAD+ co-enzymen.
Effecten van onze NAD+ behandelingen
In meer dan 90% van de gevallen heeft de NAD+-behandeling effectief geholpen om patiënten te laten afkicken van verslavende middelen. Daarnaast verbetert NAD+ ook de gezondheid en het welzijn, die door de jaren van drugsmisbruik en/of lijden zijn aangetast. 97,5% van de patiënten zijn tevreden over de resultaten die zij met onze behandeling boeken (Amerikaans klinisch onderzoek).
Verbeteringen dankzij NAD+ behandeling
De patiënten die de NAD+-therapie reeds hebben ondergaan, melden de volgende verbeteringen:
  • Geen craving of zucht meer
  • Verhoogde helderheid van de geest
  • Een beter probleemoplossend vermogen
  • Een verbeterde focus en concentratie
  • Meer energie
  • Betere stemming
Uw eigen inzet
Verslavingen, PTSS, depressie en angststoornissen zijn aandoeningen die zowel fysiologisch (van het lichaam) en psychologisch (mentaal) van aard zijn. Onze behandeling ondersteunt het overwinnen van deze aandoeningen op het fysiologische vlak. In combinatie met psychologische begeleiding en adviezen door een Patient Coaching Progress Programme specialist zijn patiënten in staat om duurzaam te herstellen. 

Geef een reactie