U kunt bij BeterKliniek terecht als u klachten heeft (Integrale Geneeskunde), als u gezond ouder wilt worden (Pro/ Anti Aging) maar ook voor complete behandeltrajecten (behandeltrajecten). Maak een keuze uit de volgende items:

Integrale Geneeskunde
Pro/ Anti Aging
Behandeltrajecten

Let op aan de website wordt momenteel gewerkt!

5,0
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 18 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Gewoon goed.

Rated 5 out of 5
27 januari 2023

Ik ben zeer tevreden over de Beter Kliniek en mijn behandelaar. Er is altijd goed naar mijn klachten geluisterd en een goede behandeling op ingezet met resultaat.

Ilse van Vlijmen

Disclaimer informatie op de BeterKliniek website

Alle informatie die beschikbaar is op de website is uitsluitend informatief bedoeld. Aan deze informatie kunnen geen rechten en/of medische claims worden ontleend. BeterKliniek streeft ernaar om een zo actueel mogelijke website aan te bieden. Mocht de informatie ondanks de inspanningen van de redactie van BeterKliniek onvolledig en/of onjuist zijn of (tijdelijk) niet beschikbaar zijn, dan kunnen daar geen rechten aan worden ontleend. BeterKliniek is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade als gevolg van enig gebrek in de juistheid, volledigheid of beschikbaarheid van de website en/of de informatie daarop. BeterKliniek is ook niet aansprakelijk voor informatie van derden of websites van derden die niet door BeterKliniek worden beheerd, maar waarnaar op de website van BeterKliniek wordt verwezen via hyperlinks. Lees verder……