U kunt bij BeterKliniek terecht als u klachten heeft (Integrale Geneeskunde), autoimmuunziekten, pro/Anti -Aging en immuunondersteuning bij kanker. Het is mogelijke om losse behandelingen te doen maar ook behandeltrajecten. Maak een keuze uit de volgende items:

Integrale Geneeskunde

BeterKliniek biedt diverse behandelingen aan

Integrale Geneeskunde

BeterKliniek biedt diverse behandelingen aan
Klik Hier

Auto-immuunziekten

Beterkliniek bidet diverse behandelingen aan

Auto- immuunziekten

Beterkliniek bidet diverse behandelingen aan
Klik Hier

Pro/ Anti- Aging

Gezond ouder worden zonder ziek te zijn?

Pro/ Anti- Aging

Gezond ouder worden zonder ziek te zijn?
Klik Hier

Immuunondersteuning bij kanker

Integrale behandelingen

Immuunondersteuning bij kanker

Integrale behandelingen
Klik Hier
4,9
Rated 4.9 out of 5
4.9 van 5 sterren (op basis van 21 reviews)
Uitstekend86%
Heel goed14%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Ik had letterlijk reuma!

Rated 5 out of 5
20 januari 2023

Misschien mag ik dat zo niet zeggen maar door de behandeling van BeterKliniek heb ik mijn leven terug. Mijn reuma werd erger en erger. De voorgeschreven medicatie werkte niet meer. Ik wist eigenlijk niet van het bestaan van integrale geneeskunde maar mijn reumatoloog in het Erasmus ziekenhuis stond er niet negatief tegenover. Baat het niet dan schaad het niet zei hij. Probeer het maar en laat het mij weten ik heb er niet zoveel verstand van. Op zich een aardige man. Hij heeft BeterKliniek later gebeld en zei dat hij BeterKliniek met interesse ging volgen.

Johanna Schuurman

Antwoord van BeterKliniek

Beste Johanna, Bedankt voor je reactie we krijgen de laatste jaren veel doorverwijzingen van artsen en specialisten

Disclaimer informatie op de BeterKliniek website

Alle informatie die beschikbaar is op de website is uitsluitend informatief bedoeld. Aan deze informatie kunnen geen rechten en/of medische claims worden ontleend. BeterKliniek streeft ernaar om een zo actueel mogelijke website aan te bieden. Mocht de informatie ondanks de inspanningen van de redactie van BeterKliniek onvolledig en/of onjuist zijn of (tijdelijk) niet beschikbaar zijn, dan kunnen daar geen rechten aan worden ontleend. BeterKliniek is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade als gevolg van enig gebrek in de juistheid, volledigheid of beschikbaarheid van de website en/of de informatie daarop. BeterKliniek is ook niet aansprakelijk voor informatie van derden of websites van derden die niet door BeterKliniek worden beheerd, maar waarnaar op de website van BeterKliniek wordt verwezen via hyperlinks. Lees verder……