The Lab of Life

Persoonlijke grip op vitaliteit

Dit is het moment waarop je ècht kan veranderen De ontwikkelingen in de wereld om je heen gaan razendsnel en dit vraagt om slimme oplossingen. Juist op die vlakken die jou als mens zo raken. Om voldoende energie te hebben voor wat belangrijk is voor jou. Thuis, op je werk en met je vrienden. Met behulp van de nieuwste wetenschappelijke kennis krijg je weer grip op je leven op een manier die bij jou past.


Bewezen effectief The Lab of Life methodiek is ontwikkeld door gerenommeerde gedragswetenschappers van de Radboud Universiteit Nijmegen. Uit onderzoek blijkt dat het veranderen van gedrag niet zozeer een kwestie van willen is, maar vooral een kwestie van doen. Hierin schuilt de kracht van The Lab of Life. Wij maken gebruik van de nieuwste wetenschappelijk bewezen technieken voor effectieve gedragsverandering.

  • Wetenschappelijk onderbouwde methode
  • Individuele insteek blijvend effect
  • 100% tevredenheidsgarantie


 Onze interventie is tevens opgenomen in de database van gezonde leefstijl interventies van de overheid en tevens erkend door CZ. Er wordt doorlopend onderzoek naar het effect van onze trainingen gedaan. Hier zie je welke resultaten de Lab of Life methode tot nu toe opleverde voor deelnemers en hun organisaties.


Gecertificeerde trainers

Om de kwaliteit van onze methode te waarborgen mogen de trainingen alleen worden gegeven door gecertificeerde trainers. The Lab of Life trainers zijn hoogopgeleid en hebben diverse achtergronden op het gebied van vitaliteit en welzijn.

Tevredenheidsgarantie

Deze aanpak heeft zich ruimschoots in de praktijk bewezen en we zijn ervan overtuigd dat onze methode ook voor jouw organisatie werkt. Daarom geven wij graag een 100% tevredenheidsgarantie: niet tevreden, geld terug. Max Verhelst Bc-HRM Afdelingshoofd Gezondheid en welzijn bedrijven

Geef een reactie