Max Verhelst

Max Verhelst Bc-HRM, is meer dan 30 jaar werkzaam in het Personele Vakgebied. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in het trainen en coachen van zowel leidinggevenden en medewerkers. Is innovatief, oprecht en integer en immer op zoek naar het zoveel mogelijk realiseren van een win-win situatie. Adviseren in veelal complexe arbeidsconflict situaties en ondersteuning en begeleiding bij Reorganisaties. Focus op Arbeid én Gezondheid. Hierbij zijn flexibiliteit, visie, mensgericht en organisatiegericht belangrijke competentie speerpunten.

Hij begeleid en ondersteunt leidinggevenden bij (grote) reorganisaties door middel van maatwerkvoorlichting en trainingen. Hierbij vertaalt hij de visie van het management.


The Lab of Life:

Doorbreek oude patronen en ga aan de slag met veranderingen. Met zelfreflectie naar het eigen gedrag kijken en weten wat je wilt veranderen en er echt mee aan de slag gaan. Je moet het zelf willen om te veranderen. Als je lekker in je vel zit presteer je beter. Misschien dat het je niet op eigen kracht lukt. Daar kan de vitaliteitstraining van The Lab Of Life in ondersteunen.

Uit onderzoek blijkt dat het veranderen van gedrag niet zozeer een kwestie van willen is, maar vooral een kwestie van doen. Hierin schuilt de kracht van The Lab of Life. Wij maken gebruik van de nieuwste wetenschappelijk bewezen technieken voor effectieve gedragsverandering.


Bewezen effectief

The Lab of Life methodiek is ontwikkeld en gevalideerd door gerenommeerde  gedragswetenschappers van de Radboud Universiteit Nijmegen.

The Lab of Life methodiek is opgenomen in de database van gezonde leefstijl interventies van het RIVM en wordt door zorg- en inkomensverzekeraars vergoed.