De BeterKliniek kan dankzij de geavanceerde arteriograph meting slagaderverkalking en bloedvatvernauwing in een vroeg stadium opsporen. Hiermee kan onherstelbare schade aan hart- en bloedvaten voorkomen worden. Ook kunnen aandoeningen zoals hersen- en hartinfarcten worden voorkomen. Deze vorm van onderzoek is revolutionair en geheel pijnloos! Via bloeddrukbandjes wordt uw vaatleeftijd bepaald. De uitkomst van het onderzoek voorspelt uw actuele risico op hart- en vaatziekten.

arteriograaf-methoden-vergelijkingen_grafiek

Dankzij de arteriograph kunnen vaatafwijkingen, veel vroeger ontdekt worden in vergelijking met regulier onderzoek. Zo vroeg dat met verandering van uw lifestyle schade aan de vaten nog deels te herstellen is. Het onderzoek met de arteriograph is simpel, snel en goedkoop.

De arteriograph meet vaatafwijkingen in relatief vroeg stadium in vergelijking met regulier onderzoek.

 

De voordelen van een arteropgraph:

Dankzij periodiek onderzoek is het mogelijk om vaatschade te volgen. Controleerbaar is of de schade gelijk blijft, beter of slechter wordt

Een goede uitslag is een enorme geruststelling

In geval van een extreem slechte uitslag wordt u aangeraden om naar de huisarts te gaan en u verder te laten onderzoeken. Hierdoor worden er op tijd maatregelen genomen waardoor bijvoorbeeld een infarct of beroerte voorkomen kan worden.

Bewustwording van een gezonde lifestyle en een advies voor verbetering daarvan

arteriograaf_goed

Boven een rapportage van een arteriograph meting van een persoon met gezonde vaten

arteriograaf_niet-goed

Boven een rapportage van een arteriograph meting van een persoon die slechte vaten heeft.