We zijn blij om te horen dat u zo tevreden bent met onze behandeling(en). Onze toekomstige patienten zijn enorm geholpen wanneer ze zich comfortabel genoeg voelen om bij de BeterKliniek onder behandeling te komen. Het is daarom erg belangrijk voor ons om positieve ervaringen zoals die van u te kunnen delen. Zou u ons hiermee willen helpen door een review op onze eigen site, google, facebook en instagram te zetten. Bij voorkeur op google. Dit kost je slechts enkele minuten van uw tijd.

Op zoek naar de oorzaak, concreet en integraal!

Rated 5 out of 5
02/02/2023

Meedenkend en op zoek naar de oorzaak van klachten. Integrale behandeling (consult, onderzoek en supplementen plus leefstijl/dieet advies). Erg fijn vind ik en ik ben erg dankbaar dat Beter Kliniek op mijn pad is gekomen.

Jana

Grote kennis, luisterend oor, sterke adviezen

Rated 5 out of 5
02/02/2023

Voel me gezien en gehoord en ben iedere keer onder de indruk van de enorme kennis van An. Wat er uit de meridiaan-analyse komt, is iedere keer enorm treffend en waardevol.

Wanda Sluyter

professioneel team met allround kennis

Rated 5 out of 5
30/01/2023

Michael weet waar hij over praat en komt met oplossingen

Peter

Slapeloosheid

Rated 5 out of 5
29/01/2023

Beter inzicht gekregen over mijn klachten en slapeloosheid zo goed als opgelost met de juiste medicatie

Francy Pennings

Veel kennis en empathie

Rated 5 out of 5
28/01/2023

Niet alleen de klacht maar de hele mens wordt door Michael van Gils onder de loep genomen. Voel me gehoord.

Elly de Jong

Goede en leuke club

Rated 5 out of 5
28/01/2023

Ik ben erg onder de indruk van de brede holistische kennis van An. Precies waar ik naar op zoek was. Kom er graag.

Eric

Professioneel en integer

Rated 5 out of 5
27/01/2023

Dit is een hele fijne kliniek en ik word hier altijd professioneel en goed behandeld. Je voelt ook dat het oprecht en integer eraan toe gaat en niet om de pecunia’s draait maar men jou echt wil helpen. Dankzij deze kliniek heb ik een aantal zeer belangrijke inzichten gehad over mijn gezondheid. Zonder deze inzichten had ik nu nog steeds ziek geweest en eigenlijk geen leven gehad. Ik had hele vreemde vermoeidheidsklachten die niemand begreep of kon oplossen. Sommigen zeiden dat het tussen de oren zat maar dat bleek allemaal wel een reden te hebben en Beter Kliniek heeft me geholpen de problematiek te doorgronden. Ik ben dan ook erg dankbaar voor de orthomoleculaire wetenschap en de manier waarop Beter Kliniek deze kennis aanbiedt aan onze regio. Ik zou hier zeker mensen naartoe verwijzen omdat ik weet dat zij in goede handen zijn en er netjes behandeld worden.

van der Aa

Goede beoordeling klachtessentie

Rated 5 out of 5
27/01/2023

Ik kwam bij An van Veen en zij luisterde eerst heel goed naar mijn klachtenverhaal. Daarna deed zij metingen door mijn meridiaansysteem en om te checken waar de klachten begonnen.

Daaruit kwamen adviezen voort van suppletie en homeopathische medicijnen waardoor ik nu, na ruim twee maanden, veel fitter ben, en mijn klachten steek zijn afgenomen.

Ik heb heel veel vertrouwen in de kracht van integrale geneeskunst en voel me gezien en geholpen!

Martine Meursing

Beste kliniek

Rated 5 out of 5
27/01/2023

Echt de beste arts. Niemand kon mij helpen. Tot ik bij Michael van Gils terechtkwam. Ik ben bijna van al mijn klachten af (Reeds bezig). Een aanrader!!šŸ„°

Cherilyn

uitstekend

Rated 5 out of 5
27/01/2023

zeer goed

robert alflen