Wanneer je grenzeloos bent: Dan ga je vaak over je eigen grenzen heen, negeer je je eigen grenzen of heb je niet eens het gevoel dat je grenzen hebt, ga je vaak over de grenzen van anderen, negeer je de grenzen van de ander of heb je niet het gevoel dat de ander grenzen heeft. Laat je anderen vaak over je grenzen gaan of merk je niet eens dat dit gebeurt. Ben je onmetelijk en weet je geen maat (je weet niet wanneer je moet stoppen). Vind je het moeilijk om jezelf in te dammen of te beperken. Voel je je ongeremd en ben je misschien brutaal in de ogen van anderen.


Behandeling BeterKliniek

BeterKliniek is dé kliniek voor Integrale Geneeskunde die de brug slaat tussen reguliere en niet-reguliere geneeskunde.

An van Veen (arts) en Michael van Gils (therapeut) zoeken naar de oorzaak van een aandoening of ziekte. Daar start de behandeling anders is het zoals men wel vaker zegt ‘water naar de zee dragen’. Dit noemen we oorzaak geneeskunde. Soms is het ook wenselijk om (tegelijkertijd) de symptomen te behandelen. Dit noemen we symptoom geneeskunde.

Chronische aandoeningen hebben vaak hun oorzaak in de epi- genetica. U kunt bij BeterKliniek een gratis telefonisch informatief gesprek (telefoonnummer 040-7117337 tot 13.00 uur) in laten plannen om uw klachten te bespreken zodat wij u kunnen voorzien van verder advies.