Trombose en Corona

(gebruik afbeelding met toestemming van Ellen Tiben: instagram:@hormoonfactortrainer)

Recent is gebleken dat het AstraZeneca-vaccin en het Janssen-vaccin beide een zeer zeldzame bijwerking van ernstige trombose en een verlaagd aantal bloedplaatjes kan veroorzaken, genaamd VITT of TTS. In Nederland is een vaccinatiestop voor het AstraZeneca vaccin voor mensen onder de 60 jaar, en is er ook een nieuw beleid over het Janssen vaccin.

Bij 49% van de coronapatiënten op de Intensive Care (IC) en bij 10% van de patiënten op de verpleegafdeling ontstaat trombose. De Dutch Covid & Thrombosis Coalition (DCTC), een initiatief van de Trombosestichting, verenigt wetenschappers van alle grote Nederlandse ziekenhuizen om de relatie tussen corona en trombose te onderzoeken.

Een van de belangrijkste nevenschade van het Corona virus en in mindere mate de toediening van COVID vaccins, is het klonteren van het bloed. Er is een manier om deze cardiovasculaire schade te reduceren. Dr. Thomas E. Levy heeft een artikel gepubliceerd in Orthomolecular Medicine News Service (OMNS), waarin hij uitlegt hoe Ozon therapie in staat is om de spike proteïnen met bijbehorende schadelijke effecten te neutraliseren. Het visuele bloedbeeld is verbazingwekkend te noemen.

Bloedanalyses zoals hieronder te zien zijn, tonen aan dat de toegenomen dikte van het bloed en de weerstand tot het stromen van het bloed, vooral in de microcirculatie na toediening van de COVID vaccinatie (afbeelding bloedanalyse 1), herstelt naar een normaal bloedbeeld (afbeelding bloedanalyse 2) na de toediening van Ozontherapie. 

Lees meer…….

Darkfield COVIDAfbeelding 1Dark field COVID1Afbeelding 2


Over de schrijver
Michael van Gils is orthomoleculair therapeut en heeft zijn specialisme in de epi-genetica. Michael heeft veel ervaring met het geven van lezingen op het gebeid van de orthomoleculaire geneeskunde en epi-genetica