Prostaatproblemen? Erectiestoornissen?
21 juni 2022 

Prostaatproblemen? Erectiestoornissen?

Pulsed Electro Magnetic Field behandeling (PEMF)

In deze blog zal ik een studie laten zien die is uitgevoerd met hoge intensiteit PEMF voor 120 deelnemers met de diagnose Prostatitis, goedaardige Prostaathypertrofie en Prostaatzwelling.

Naast alle bijbehorende problemen zoals pijn en moeilijkheden tijdens het urineren, is het frequent en dringend nodig om uw blaas te legen terwijl u problemen heeft om alle urine af te voeren. Misschien kent u de problemen zelf wel.

Al deze problemen zijn met succes verbeterd met behulp van PEMF-therapie!

Zwelling van de prostaat kan wijzen op ontstekingen, toxische opbouw en mogelijke infecties...

Als u in staat bent om prostaatzwelling aan te pakken met PEMF-therapie, pakt u ook de onderliggende oorzaken van het probleem aan.

Zoals u in de grafiek hierboven kunt zien, verminderde de NON PEMF-groep met eenvoudige dieet- en hygiënische maatregelen de zwelling met 1,2, terwijl de PEMF-groep een vermindering van 7,1 bereikte, wat een significante verandering is in slechts 30 behandelingen. Vooral omdat de deelnemers slechts een sessie van 20 minuten per dag hadden.

Volgens de bovenstaande grafiek kunt u zien dat met een PSA-niveau van 8 duidelijk te zien is dat BPH zich ontwikkelt tot lokale of regionale kanker. Het is de vroege stadia van prostaatkanker. De controlegroep had nauwelijks veranderingen, terwijl de PEMF-groep hun totale waarden bijna omkeerde naar vroege stadia van BPH.

Dit effect laat, net als de vermindering van zwelling, zien dat de therapie vrij effectief is. Het is een duidelijk teken dat de oorzaak die de zwelling en de verhoogde PSA-niveaus heeft veroorzaakt, is verminderd. In een korte periode van 30 dagen heeft PEMF-therapie enkele significante resultaten opgeleverd.

Erectiestoornissen waren hoofdkenmerk van het onderzoek. Maar na herhaalde enthousiaste feedback van patiënten besloten de artsen om de waarden in het onderzoek op te nemen.

Zoals je kunt zien, begon de groep met 12.1 die zou worden geclassificeerd als matig/ mild ED.

Na slechts 30 behandelingen van het zitten op de grote lus ging de groep door naar de Mild ED-groep - dit is een enorme verschuiving.

Over het algemeen waren de veranderingen significant beter bij jongere deelnemers, terwijl de oudere klanten minder verbeteringen hadden. Met een totale waarde van 18,1 hadden sommige deelnemers hun ED volledig omgedraaid.

Erectiestoornissen (ED) zijn niet alleen relevant voor uw erectie en hoe lang u deze kunt vasthouden, maar ook voor uw algehele energieniveaus en prestaties.

De meeste mannen lijden aan ernstige depressies en onzekerheden wanneer ze geconfronteerd worden met ED. Daarom is het niet alleen een behandeling voor seksuele prestaties, maar een algemene therapie voor zelfrespect.

Over de schrijver
Michael van Gils is orthomoleculair therapeut en heeft zijn specialisme in de epi-genetica. Michael heeft veel ervaring met het geven van lezingen op het gebeid van de orthomoleculaire geneeskunde en epi-genetica