Langer gezond blijven dankzij de kennis van je genen


Het is wetenschappelijk bewezen dat je met je leefstijl veel invloed kunt uitoefenen op je eigen gezondheid. Als je gezonde patronen opneemt in je dagelijkse gewoontes, kun je wel 15 jaar langer leven. En dat is stukken makkelijker dan je misschien zou denken. Bestel vandaag nog jouw DNA-test, de slimste manier om langer gezond te blijven.  

Nieuwsgierig naar je eigen genen?


Met een DNA-test krijg je eenvoudig inzicht in je eigen genetische aanleg voor verschillende aandoeningen. Daarnaast doen we aan de hand van jouw DNA-profiel uitspraken over jouw gevoeligheid voor bepaalde medicijnen. Ook ontvang je informatie over allerlei persoonlijke erfelijke eigenschappen.

Betrouwbaar persoonlijk leefstijladvies


Algemene leefstijladviezen blijken voor veel mensen in de praktijk lastig op te volgen. Daarom geeft wij u een leefstijladvies, op basis van jouw DNA-profiel. Hierdoor zie je meteen op welke fronten voor jou de meeste winst te behalen valt en kun je makkelijk prioriteiten stellen. En: alle informatie die wij verstrekken is wetenschappelijk gevalideerd. Wel zo betrouwbaar.

Hoe werkt het?

Aanvragen werkt heel simpel. Je bestelt de DNA-test. Wij analyseren jouw DNA in een universitair medisch genetisch onderzoekslaboratorium. En na ongeveer 6 weken is jouw analyse klaar en wordt je gebeld door onze verpleegkundige voor een afspraak. Lees verder….

Geef een reactie