U kunt bij BeterKliniek terecht als u klachten heeft (Integrale Geneeskunde), autoimmuunziekten, pro/Anti -Aging en immuunondersteuning bij kanker. Het is mogelijke om losse behandelingen te doen maar ook behandeltrajecten. Maak een keuze uit de volgende items:

Integrale Geneeskunde

BeterKliniek biedt diverse behandelingen aan

Integrale Geneeskunde

BeterKliniek biedt diverse behandelingen aan
Klik Hier

Auto-immuunziekten

Beterkliniek bidet diverse behandelingen aan

Auto- immuunziekten

Beterkliniek bidet diverse behandelingen aan
Klik Hier

Pro/ Anti- Aging

Gezond ouder worden zonder ziek te zijn?

Pro/ Anti- Aging

Gezond ouder worden zonder ziek te zijn?
Klik Hier

Immuunondersteuning bij kanker

Integrale behandelingen

Immuunondersteuning bij kanker

Integrale behandelingen
Klik Hier
4,9
Rated 4.9 out of 5
4.9 van 5 sterren (op basis van 21 reviews)
Uitstekend86%
Heel goed14%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

behandeling tegen kanker

Rated 4 out of 5
27 mei 2024

Bij de Beterkliniek zijn allerlei behandelingen beschikbaar waar ik in Nederland lang naar heb gezocht. Heel mooi!

Ik kon hier een Duitse test laten doen die je bloed controleert op tumorcellen, in een heel vroeg stadium. Heel goed om de vinger aan de pols te houden na een operatie. Dan kun je dus vroeg ingrijpen en heb je de tijd om uit te proberen wat aanslaat. In het ziekenhuis hebben ze geen mogelijkheid om kanker in een vroeg staium te monitoren, volgens de chirurg.

Bij de Beterklinierk is een serie alternatieve kankerbehandelingen beschikbaar. Die hebben veel minder bijwerkingen dan chemo en bestraling. Ze beschadigen ook geen omliggende weefsels. In mijn geval is het gelukt om mijn immuunsysteem beter te reguleren, waarmee het probleem is verholpen. Ik ben hier heel blij mee.

In praktisch opzicht zouden enkele verbeteringen prettig zijn.

Anna

Disclaimer informatie op de BeterKliniek website

Alle informatie die beschikbaar is op de website is uitsluitend informatief bedoeld. Aan deze informatie kunnen geen rechten en/of medische claims worden ontleend. BeterKliniek streeft ernaar om een zo actueel mogelijke website aan te bieden. Mocht de informatie ondanks de inspanningen van de redactie van BeterKliniek onvolledig en/of onjuist zijn of (tijdelijk) niet beschikbaar zijn, dan kunnen daar geen rechten aan worden ontleend. BeterKliniek is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade als gevolg van enig gebrek in de juistheid, volledigheid of beschikbaarheid van de website en/of de informatie daarop. BeterKliniek is ook niet aansprakelijk voor informatie van derden of websites van derden die niet door BeterKliniek worden beheerd, maar waarnaar op de website van BeterKliniek wordt verwezen via hyperlinks. Lees verder……